Haverkoekjes Met Appel En Hazelnoten

  • Montignac, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-10-2000

haverkoekjes met appel en hazelnoten(suikervrij)

Deel dit recept

Ingrediënten
160 gr boter, 80 gr fructose, 2 el appelstroop zonder suiker, 260 gr havervlokken, 1 tl zuiveringszout, 250 gr gedroogde appeltjes, geweld en in stukjes gesneden, 60 gr fijngehakte hazelnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat in een pan de boter op een laag vuur smelten, samen met de fructose en de appelstroop. Haal de pan van het vuur en roer er de havervlokken en het zuiveringszout door. Doe de helft van het mengsel in het ingevette bakblik en druk het met een lepel aan. Verdeel daarover de uitgelekte appelstukjes en fijngehakte hazelnoten. Daarna de rest van het mengsel erover verdelen en aandrukken.

Bak de koekjes in een heteluchtoven op 170 graden in ongeveer 20 minuten lichtbruin.
Laat de koek iets afkoelen en snijd er stukjes van.
Laat ze daarna in het blik helemaal afkoelen, anders vallen ze snel uit elkaar.

Serveertip

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten