Kaaskoekjes

  • Goedkoop en snel, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-09-2000

Kaaskoekjes van kant en klare bladerdeegplakjes

Deel dit recept

Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg uit de diepvries, 200 gram oude gerasptekaas, 1 ei, 1 thee lepel groeten bouillonpoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven en bak-platen, ovenwanten.

Voorbereiding

plakjes laten ontdooien, bakplaten in vetten,gerapstekaas en ei en bouillonpoeder mengen .

Bereidingswijze

bladerdeeg bestrijken met het mengsel en in stukken snijden zo groot als je ze zelf wil hebben. Voor superkaaskoekjes kan je ook verdiepingen maken afwiselend deeg/mengsel/deeg/mengsel

Serveertip

bij de borrel en of bier.
Ook doe ik dit vaak bij onverwachte visite zodat er altijd wat lekkers op tafel staat
PROBEER OOK MIJN GEVULDE FETA HAPJES

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

IZim avatar
IZim 21-07-2014

Deze koekjes vorige week gemaakt als onderdeel va het buffet. Heerlijk. Helaas was het niet mogelijk om een reactie te plaatsen via de ipad dus vandaar nu pas de reactie

giseledelang avatar
giseledelang 27-10-2013

Ik heb dit nu al een aantal keren gemaakt, het is zo lekker! Supersimpel, snel klaar en smaakt prima. Bedankt dus. ;-)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten