1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Lamsribbetjes In Citroen Gemarineerd

Lamsribbetjes In Citroen Gemarineerd

Door: orphan

  • Marokkaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-09-2000

Ingrediënten


8 lamsribbetjes
2 teentjes knoflook
2 el olijfolie
2 citroenen
zout
peper
2 el fijngehakte peterselie



LAMSRIBBETJES IN CITROEN GEMARINEERD,marokkaans gerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kruid de lamsribbetjes met peper en zout. Leg ze in een schaal, besprenkel ze met het sap van de citroenen, voeg de olie, de fijne ringetjes gesneden teentjes knoflook en de fijngehakte peterselie toe. Zet enkele uren op een koele plaats, keer het vlees van tijd tot tojd om. Laat het vlees afdruipen en laat de lamsribbetjes goudbruin bakken in een pan of op de Barbecue.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top