Wraps Met Kip Pesto En Spinazie
- Multi-cultureel, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Dit is mijn supersnel superlekker recept met mijn lievelings ingredienten: kip, bladspinazie, (groene) pesto, cheddar, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten 4 recipe.people
vier tortillawraps, vijf ons kipfilet, ongeveer 800 gram bladspinazie (vers), 2 uien, rode paprika, cheddar kaas, groene pesto, rozijnen, pijnboompitten, milde salsa saus eventueel 1 a 2 knoflooktenen, tijm en basilicum.Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 616,65 kcal |
Koolhydraten | 38,40 g |
Eiwitten | 48,86 g |
Vetten | 27,22 g |
Bereidingswijze
roerbak de kipfilet, ui, paprika en spinazie samen. De tortilla's kort in een koekenpan verwarmen en insmeren met de pesto. Het mengsel van kip en spinazie op de tortilla leggen en bestrooien met cheddar kaas en (geroosterde) pijnboompitten. De salsasaus naar gelieve hierover doen. Eet smakelijk!