1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. caprikip met aardappelen

caprikip met aardappelen

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-09-2000

Ingrediënten 2 personen


2 theel dieetmargarine
90 gr rode, in stukjes gesneden paprika
200 gr gekookte aardappelen in dobbelsteentjes gesneden
240 gr ontvelde, gekookte kip in stukjes gesneden
1/2 knoflookteentje
1/4 theel zout
240 gr gepureerde tomaten uit blik
1/4 theel oregano
1/4 theel basilicum
tijm



WW-recept, bevat 295 Kcal / 1239 KJ

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden C (gasovenstand 4).
Bak de paprika in de dieetmargarine gedurende 5 minuten. Doe de paprika met de aardappelen en de kip in de ovenschotel. Hak de knoflook met het zout zeer fijn en vermeng deze met de tomaten, oregano, basilicum en tijm.
Voeg bij de ovenschotel en roer door elkaar. Dek de ovenschotel af en bak 25 - 30 minuten in de oven, totdat het gerecht door en door warm is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top