1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde eieren
  4. Gevulde eieren

Gevulde eieren

Door: madejo

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-09-2000

Ingrediënten


Het basisrecept:
4 hardgekookte eieren*
2 el creme fraiche of mayonaise*
zout,peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren pellen,halveren en dooiers eruit halen.Eigeel fijnprakken en mengen met mayonaise of creme fraiche.De gewenste ingredienten toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.Koud wegzetten.
De vulling met behulp van een spuitzak in de eieren spuiten.

Bereidingswijze

Variatietips:
Met tonijn:50gr gepureerde tonijn door eimengsel mengen.
Met garnalen:50gr grofgehakte garnalen door eimengsel mengen met 1tl dille en beetje citroensap.met garnalen garneren.
Met rauwe ham:50gr fijngehakte rauwe ham en 1el bieslook door eimengsel mengen.met gekookte asperge punten garneren.
Met gorgonzola:50gr gorgonzola fijnprakken en met 1el slagroom door eimengsel mengen. met reepjes tomaat versieren.
Met kruiden:2el verse gehakte kruiden,1el gesnipperde sjalot en wat mosterd door eimengsel mengen.versier met kervel.
Met parmezaanse kaas en tomaat:1el geraspte kaas en 1 in stukjes gesneden ontvelde tomaat door eimengsel mengen.garneer met basilicum.
met gerookte zalm:50gr gerookte fijngehakte zalm,citroensap en dille door eimengsel scheppen.met tuinkers garneren.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van madejo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top