Eieren pellen,halveren en dooiers eruit halen.Eigeel fijnprakken en mengen met mayonaise of creme fraiche.De gewenste ingredienten toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.Koud wegzetten.
De vulling met behulp van een spuitzak in de eieren spuiten.
Variatietips:
Met tonijn:50gr gepureerde tonijn door eimengsel mengen.
Met garnalen:50gr grofgehakte garnalen door eimengsel mengen met 1tl dille en beetje citroensap.met garnalen garneren.
Met rauwe ham:50gr fijngehakte rauwe ham en 1el bieslook door eimengsel mengen.met gekookte asperge punten garneren.
Met gorgonzola:50gr gorgonzola fijnprakken en met 1el slagroom door eimengsel mengen. met reepjes tomaat versieren.
Met kruiden:2el verse gehakte kruiden,1el gesnipperde sjalot en wat mosterd door eimengsel mengen.versier met kervel.
Met parmezaanse kaas en tomaat:1el geraspte kaas en 1 in stukjes gesneden ontvelde tomaat door eimengsel mengen.garneer met basilicum.
met gerookte zalm:50gr gerookte fijngehakte zalm,citroensap en dille door eimengsel scheppen.met tuinkers garneren.
conchita57 31-08-2004
Heel erg lekker, vooral makkelijk.
Een bassisrecept en dan maar combineren.
Was er erg blij mee.
Conchita 57