Tapas: Zalmrolletjes met komkommer

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 25-09-2000

Deel dit recept

Ingrediënten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de komkommer in stukken van 5 cm. en snijd deze in reepjes.
Meng de mierikswortel door de creme fraiche.
Spreid de plakken zalm uit en snijd ze in stukken van 5 cm. breed.
Besmeer de zalm met de mierikswortelcreme en leg daarop de reepjes komkommer. Rol de plakjes zalm op.

Bron

-

Serveertip

Lekker bij champagne of cava.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 08-11-2001

lekker en ziet leuk uit samen met gemarineerd ei met komkommer heel leuk (en lekker) als voorgerecht

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten