1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. arroz con leche

arroz con leche

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-09-2000

Ingrediënten 4 personen


60 gr. rijst
7 1/2 dl. melk
suiker naar smaak
snufje zout
geraspte sinaasappel- of citroenschil naar smaak
kaneelpoeder



arroz con leche
arroz con leche

Rijstepudding

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de rijst minstens 6 uur in de melk (in de ijskast).

Bereidingswijze

Breng het rijstmengsel aan de kook en laat het 8 min. zachtjes doorkoken. Voeg de suiker, het zout en de geraspte sinaasappel- of citroenschil aan het rijstmengsel toe en laat het geheel nog 3 min. doorkoken tot de rijst gaar is.
De rijst mag niet echt tot een zachte pap koken. Neem de pan van het vuur en laat de rijst afkoelen en binden. Stort evt. in een puddingvorm. Bestrooi de arroz con leche met kaneelpoeder.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kirsten_be


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kirsten_be
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top