1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Israelische Auberginesalade

Israelische Auberginesalade

Door: sasvdberk

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-09-2000

Ingrediënten


1 kilo ronde aubergines
1 kop olijfolie
? kop fijngehakte peterselie
1 grote citroen
1 kleine ui
zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prik de aubergines met een vork in en bak ze 45 minuten in de oven tot ze zacht zijn en de schil roostert. Haal de schil eraf en pureer ze met het citroensap en een beetje zout. Aan deze pasta voegt u de ui de peterselie en beetje bij beetje al roerende de olijfolie. Deze salade is erg lekker in combinatie met turksbrood of pitabroodjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top