Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Sambal Djelanta

Sambal Djelanta

Door: jos_v_p

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-09-2000

Ingrediënten


6 groene Spaanse pepers, 6 rode Spaanse pepers, 1 theel. trassie, zout, ? dl. water, boter,
2 eetl. kokosolie.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de zeer fijngesneden pepers in de olie. Maal of stamp ze fijn samen met het zout en de
trassie, Dan gaat het opnieuw terug in de olie, voeg water toe en laat dit mengsel droogbakken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top