1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gazpacho
  6. Gazpacho

Gazpacho

Door: jpjvdberg

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-09-2000

Ingrediënten 4 personen


6 witte boterhammen van 2 dagen oud. 2 dl water. 8 dl groentesoep. 1 klein blikje tomatenpuree. 1 uitgeperst teentje knoflook. 1 dl slagroom. 1 dl yoghurt. zout, zwarte peper. mespunt gedroogde oregano.



Gazpacho. Een heerlijke koude soep, speciaal voor warme dagen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Om bij te serveren:
1 komkommer. 2 uien. groene paprika. 6 oude witte boterhammen. 3 eetlepels olie.

Bereidingswijze

Verkruimel de boterhammen en week ze in het water. Klop er met de mixer het groentesap, de tomatenpuree, de knoflook, room en yoghurt door. Breng op smaak met zout, peper en oregano. Dek de schaal met de soep af en zet hem enkele uren in de koelkast.

Serveertip

Serveer komkommer, ui, paprika en brood in aparte schaaltjes bij de soep.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top