1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Sate
  6. Sate Lombok

Sate Lombok

Door: indonesische_keuken

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-09-2000

Ingrediënten


16 lombok in lengte opengesneden en ontpit*1 tl gemberpoeder*4 tl ketoembar*2 tl djinten*1 gesnipperde ui*3 tenen knoflook uit de knijper*400 gr rundergehakt*1 losgeklopt ei*


Verder heb je nodig


Satepennen


Sate van rundvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng het gehakt met het ei,gember,ketoembar,djinten en knoflook. Vul de pepers met het gehaktmengsel en druk de pepers weer dicht. Rijg de pepers aan de pennen. Bestrijk ze met olie en rooster of grill ze in ca. 10 min. gaar. Draai ze regelmatig om.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van indonesische_keuken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top