Indiaas Naanbrood Met Kerriekip

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-09-2000

Lekker voor in het weekend.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 el. olie
4 kipdrumsticks (of 2 kipfilet)
200 gr. snijbonen
200 gr. voorgekookte aardappelpartjes (koelvak)
1 pak mix voor ajam kerrie madras (Conimex)
1 pak naanbrood met knoflook en koriander
1/2 el. suiker
Plakjes hardgekookt ei en peterselie om te garneren.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekepan en oven.

Bereidingswijze

Verhit 1 el. olie en bak er de kip rondom in aan. zet het vuur laag, en sluit de pan af en laat de kip in 30 min. gaar braden. Keer af en toe. Kook intussen de snijbonen beetgaar. Verhit de rest v.d. olie en bak er de aardappels in bruin en gaar. Neem de kip uit de pan. Bereid in dezelfde pan de kerriesaus zoals op de verpakking en voeg de suiker en de kip toe. Verwarm de naanbroden zoals op het pak staat.

Serveertip

Snijd de broden in stukken en schik deze op de borden. Verdeel de kip, de aardappelen en de snijbonen over het brood en schep de saus erover. Garneer met de plakjes ei en gehakte peterselie

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten