1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Spinazie
  5. Canneloni Met Spinazie

Canneloni Met Spinazie

  • Italiaans, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-09-2000

Ingrediënten 4 personen


Een pak Canneloni

Voor de saus:
1 Ui
knoflook
Blikje tomatenblokjes
Rozemarijn
Pijnboompitten.
zout
peper
olijfolie
150 gr/ bolletje mozzerella.


Voor de vulling:
500 gr spinazi
150 gr feta
150 gr ricotta of Hutenkaze
150 gr geraspte parmezan
1 of 2 eieren
beetje munt naar smaak
zout
peper
olijfolie





Verder heb je nodig


Overschaal
Diepe koekenpan


Italiaanse vegetarische pasta met spinazie en verschillende soorten kaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voor de vulling:
Laat diepvriesspinazie ontdooien of uitlekkern of laat verse spinazie slinken in magnetron. Snijdt de spinazie klein. Voeg aan de spinazie de verkruimelde feta, de ricotta, de parmezaanse kaas en de eieren toe. Breng op smaak met wat zout en munt.

Voor de saus:
Snijd de ui klein en fruit samen met de knoflook in een koekepan met wat olie. Voeg de tomatenblokjes, rozemarijn, pijnboompitten, zout en peper toe.

Bereidingswijze

Vul de Cannelonipijpjes met het spinaziemengsel totdat het op is. Dit kan met de handen of makkelijker is het mer een slagroomspuit, zonder spuitje. Leg de gevulde canneloni naast elkaar in een met olie ingesmeerde overschaal. Doe hierover de tomatensaus. Rasp de mozzerella en verdeel dit over het geheel.

Zet de schaal in een op 200 ?aC voorverwarmde over. Laat het gerecht zo!|n 30 minuten doorwarmen.

Serveertip

Serveren met bijvoorbeeld een lekkere italiaanse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elsbethz


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elsbethz
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top