Chocolade in bladerdeegrol.

  • Banket
  • 0-10 min.

Een zoet hapje van een restje bladerdeeg

Deel dit recept

Ingrediënten
restje bladerdeeg, chocoladehagelslag
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
stukje bakpapier

Bereidingswijze

Rol het stukje bladerdeeg uit tot een lapje. Beleg met hagelslag. Strak op rollen (zijkant eventueel met water dichtplakken). Besmeer met water. Leg het op een stukje bakpapier op de bakplaat. Verwarm 10 mintuten in voorverwarmde oven 175 graden Celsius.

Serveertip

Zowel koud als warm een lekker hapje.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

daxdemhe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten