1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. Koude Zalm Met Yoghurtkomkommersaus

Koude Zalm Met Yoghurtkomkommersaus

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-09-2000

Ingrediënten 4 personen


* 4 zalmfilets van 200 gram
* 1 komkommer
* 1 dl yoghurt
* 1 eetlepel wijnazijn
* 1 theelepel dille
* 1 theelepel peper


Verder heb je nodig


Stomer


Heerlijk gestoomd lunch/brunch gerecht!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de zalmfilets naast elkaar in de stoomkorf, met de velkant naar beneden. Stoom gedurende 10 a 15 minuten.

Snijd ondertussen de komkommer in stukjes. Snijd hem eerst in de lengte doormidden, haal de zaadjes eruit en snijd hem dan in schijfjes. Stoom gedurende ongeveer 10 minuten. Laat even afschrikken onder koud water en dep droog.

Meng de yoghurt, azijn en kruiden en de gesneden komkommer.

Serveertip

Geef de saus bij de koude zalm en serveer met ciabatta en een salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stoompage


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stoompage
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top