1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Pad thai
  6. Pad Thai

Pad Thai

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-2000

Ingrediënten 4 personen


200 g chinese mie
2 el pindakaas met stukjes noot
5 el sojasaus
1 tl bruine suiker
2 eieren
1 ui fijn gesnipperd
50 g tauge
5 teentjes knoflook fijn gehakt
scheut azijn
beetje limoen sap



Thais mihoen gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ei opkloppen met een beetje melk en in pan bakken onder voortdurend roeren. Als alle ei is gestold deze uit de pan verwijderen en bewaren.

Bereidingswijze

Overgiet de mie met kokend water en laat deze 15 minuten staan. Dan afgieten en goed laten uitdruipen.
Meng in een kom de pindakaas met, sojasaus en suiker. Voeg de tauge toe en sauteer nog een minuut.
Voeg de mie toe en roerbak 5 minuten. Voeg azijn toe. Laat enkele minuten doorkoken.
Voeg de roerei toe en laat even goed door warmen.
Verwarm een beetje olie in de wok en sauteer de ui met knoflook enkele minuten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top