1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Victoriabaars

Victoriabaars

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-2000

Ingrediënten 2 personen


Ongeveer een pond Victoriabaars, 1 uitje, peper, zout, olie, citroensap


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie, oven


Een heerlijke vis!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de ui in halve ringen, verwarm de oven voor.

Bereidingswijze

Bestrooi de vis met zout en peper (beide kanten!) Besprenkel het met citroensap en overgiet het met een klein beetje olie. Leg de halve uienringen op de vis. Pak de vis nu in in de aluminiumfolie en doe het voor zo'n 15-20 minuten in de oven.

Serveertip

Heerlijke met dillesaus! Maar deze vis is van zichzelf ook al heel smaakvol!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindaversteege


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindaversteege
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top