Zuurdesembrood

  • Brood
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-09-2000

Deel dit recept

Ingrediënten
broodbloem
water
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
kom

Bereidingswijze

1 dag 1 eetl. bloem en wat lauwwater mengen
2 dag niets doen
3 dag iets water er bij en door roeren
4,5 en 6 dag 1 eetl bloem en water toevoegen
7 dag l kilo bloem erbij doen 1 theel. zout
lauwwater zoveel dat je goed kneedbaar deeg krijgt dit 7 minuten kneden. 1 uur wegzetten (nu 1 eetl. er afhallen voor de volgende broden begin nu bij de 4 dag je kan het na de 7 dag ook goed in de koelkast bewaren)
weer kneden in de bakvorm 2 tot 6 uur laten staan. In de broodmachine of oven afbakken.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

adeline_a avatar
adeline_a 08-10-2000

Fijn dit recept bij jou te vinden. Ik zal het gauw eens proberen in mijn broodmachine. Bedankt.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten