Aardbeientaart

  • Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-09-2000

eigen gebakken vlaai bodem met aardbeien

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
125 gram zelfrijzend bakmeel
125 gram suiker
125 gram boter
2 eieren
1zakje vaniliesuiker
2doosjes aardbeien of ander fruit
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
taartvorm

Bereidingswijze

boter smelten .
gesmolten boter in een mengschaal doen met de suiker dan de eitjes vaniliesuiker en dan voorzichtig de bloem.dit goed kloppen.
bakvorm invetten en een beetje paneermeel instrooien,het beslag erin gieten en ongeveer1uur in de oven bakken.
als de bodem afgekoelt is beleggen met het fruit.

Serveertip

lekker een dot slagroom

Laatste reacties

bonbolleken avatar
bonbolleken 14-09-2000

Dit is geen aardbeientaart, maar een "tarte aux quetches" of Elzasser pruimentaart, en ik kan het weten want ik heb die foto zelf gemaakt !!!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten