1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Kebab
  6. Yogurtlu Cop Kebab

Yogurtlu Cop Kebab

Door: pelin

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-09-2000

Ingrediënten 4 personen


3.eetl.olie1 ui, gesnipperd
zout en versgemalen zwarte peper700gr.rundsvlees om te stoven in blokjes6 tomaten,gepeld en in blokjes2 rode pepertjes1 eetl.paprikapoeder0,5 l. vleesbouillon3 dl. yoghurt3 eieren1 eetl. bloem



STOOFPOT VAN RUNDSVLEES EN YOGHURT
Yoghurt is een belangrijk ingredient in de keuken van het oostenlijke Middellands-zeegebied en wordt gebruikt voor zoete en hartige gerechten en voor dranken.Ja hoor dit is m'n favoriete gerecht:-)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1.Meng de olie, de ui, peper, zout en het vlees in een grote kom door elkaar.Laat het 1 uur rusten.

Bereidingswijze

2.Doe de inhoud van de kom in een flinke braadpan.3.Roer er de tomaten, de papertjes en het paprikapoeder door.4.Giet er de bouillon bij. Laat het vlees onder een deksel in 1 uur gaar stoven. Er is dan vrijwel geen vloeistof meer in de pan over.5.Roer in een kom de yoghurt, de eireren en het bloem door elkaar.6.Roer het yoghurt mengsel door het vlees. Verhit het tot het bijna kookt en blijf roeren. Bestooi de stoofpot met peterselie als de saus gebonden is.

Serveertip

Geef er driehoekjes gebakken brood bij .



Reacties (22)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pelin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top