1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Broccoli
  6. romige spaghetti met shoarma en broccoli

romige spaghetti met shoarma en broccoli

Door: slender_recipes

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-09-2000

Ingrediënten 1 personen


125 g shoarmavlees, 100 g spaghetti, 1 klein struikje broccoli, 1 kleine prei, 1 dl slagroom, 1 theel. Italiaanse keukenkruiden (gedroogd of diepvries), 1 eetl. slaolie



Eenpersoons verwenmaaltijd in een kwartier op tafel.
530 cal: per persoon

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti in ruim kokend water met een scheutje olie gaar (ca. 10 minuten, kijk voor de exacte kooktijd op de verpakking).
2. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes en de prei in smalle ringen. Kook ze de laatste 5 minuten met de spaghetti mee.
3. Roerbak de reepjes shoarmavlees in 1 eetl. slaolie in ca. 5 minuten op een hoog vuur.
4. Giet de spaghetti en de groenten in een vergiet, laat ze even uitlekken en doe ze terug in de pan.
5. Voeg het vlees, de room en de Italiaanse kruiden toe, roer alles door elkaar en warm het gerecht nog even door.

Serveertip

Tip:
Bij een compleet menu horen ook een voor- en nagerecht die net als het hoofdgerecht snel klaar moeten zijn. Vooraf is bijvoorbeeld een warme getoaste boterham, besmeerd met kruidenboter en belegd met een blaadje sla en een plakje rauwe ham heel lekker. Als nagerecht vers fruit: dat smaakt altijd.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van slender_recipes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top