Zwitserse Ovenschotel

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

JODALADITIE!!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 granm vaste aardappelen
1 ui
1 rode paprika
1 bakje champignons
2 vleestomaten
grote bak Huttenkase
100 gram geraspte Emmenthaler
Verse pepe
2 theelepels parikapoeder
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 537,13 kcal
Koolhydraten 49,41 g
Eiwitten 34,36 g
Vetten 20,06 g
Benodigdheden
Ovenschaal
Diepe pan
Kom

Voorbereiding

Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 15 minuten. Laat ze wt afkoelen en snij ze daarna in plakken van ongeveer een 1/2 cm dik.Snij de ui en parika en champignongs in plakjes.De tomaten kunnen in kleine blokjes gesneden worden. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Meng de paprika en de ui met de huttenkase, peper en paprika poeder in een kom.
Vet de ovenschaal in en verdeel de aardappel schijven hierover. Daarna kunnen de champignons en de tomaat erover worden verdeeld. Schep dit een beetje om met een lepel dat alles door elkaar wordt gemengd. Dan kan het huttenkase mengsel erover en daarna de Emmenthaler. Zet de ovenschaal in de oven en laat m daar voor 2o minuten.

Serveertip

Serveer de ze schotel in Alpentenue!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

estherv2000 avatar
estherv2000

Doorsturen

Home Recepten