1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Knolselderij
  5. Knolselderij puree
  6. knolselderij puree

knolselderij puree

  • Frans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-09-2000

Ingrediënten


De grootste knolselderij, 1 citroen, pakje room 2 dl, peper, zout, nootmuskaat


Verder heb je nodig


Staafmixer


knolselderij puree
knolselderij puree

Winters gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knolselderij in stukjes gesneden opzetten, met de citroen in vieren. Koken 45 minuten.
Afgieten. Pakje room erbij, met staafmixer pureren. Naar smaak kruiden.
Je kunt dit van te voren maken. En dan opwarmen in tupperware bakje in de magnetron. Je kunt dit ook perfekt invriezen

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Smaakt perfekt bij Boeuff bourgione, en in olijfolie gebakken witlof. (Alle 3 recepten van meneer montignac)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jessebel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jessebel
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top