1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Knapperig Knoflookbrood

Knapperig Knoflookbrood

Door: fridaberk

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-09-2000

Ingrediënten 4 personen


1 grote baguette/ciabatta -
2 teentjes knoflook, gehakt/geperst -
2 eetl. olijfolie -
2 eetl. gehakte verse peterselie -
2 eetl. vers gehakte tijm of 2 theel. gedroogde -
2 eetl vers gehakte marjorein of 2 theel. gedroogde.
1/2 theel paprika poeder -
2 eetl. geraspte parmezaanse kaas.


Knapperig Knoflookbrood
Knapperig Knoflookbrood

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de oven voor op 180 C. Meng knoflook en olie in een schaaltje. In een ander schaaltje de kruiden mengen met de kaas, goed mengen.
Het brood insnijden, ongeveer 10 dikke plakken, niet helemaal insnijden. De snijkanten van het brood besmeren met knoflook olie, bestrooien met het kruiden mengsel. Het brood in aluminiumfolie wikkelen en afbakken in de oven, 10-15 minuten. Onmiddelijk serveren.

Bereidingswijze

Om in te vriezen
Maar inplaats van het brood te wikkelen in aluminium folie, in plastic wikkelen en invriezen. Om te bereiden, uit plastic folie halen en in aluminim folie afbakken in een voorverwarmde oven op 180 C, 25-30 minuten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top