Kippenragout

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 dl kippenbouillon
200 g kipfilet
150 g champignons
60 g boter
40 g bloem
2 theelepels citroensap
1 eidooier
1 ui
.25 bosje peterselie
peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De boter smelten en de gesnipperde ui hierin fruiten. De champignons in plakjes snijden en meefruiten. De bloem erover strooien. Al roerende beetje voor beetje de bouillon toevoegen en steeds aan de kook brengen. De saus 5 minuten zachtjes door laten koken. De eierdooier met wat saus losroeren en bij de ragout roeren. Op smaak brengen met peper, citroensap en veel versgeknipte peterselie

Serveertip

Lekker met stokbrood of geroosterd brood

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kroeltje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten