1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Gado Gado

Gado Gado

Door: noutje

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-09-2000

Ingrediënten


1 komkommer, 150 gr sperzieboontjes, halve bos bospeentjes, 3 aardappelen, 1 spitskooltje of kleine witte kool, 150 gr tauge, 4 hardgekookte eieren, pindasaus, 100 gr seroengdeng, kroepoek



Koud gerecht uit indonesie met warme satesaus erover

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de komkommer en snijd ze met schil in plakjes. Maak verder alle groente schoon. Kook de sperzieboontjes beetgaar. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Kook de in plakjes gesneden aardappelen en in reepjes gesneden kool in ongeveer 5 minuten beetgaar. Breng water in pannetje aan de kook en doe hier de tauge 1 minuut in. Tauge direct afkoelen onder koud water. Giet alle groenten af en schik ze mooi op een grote schaal. Zet koud tot gebruik.

Serveertip

Serveer de gado gado met gekookte witte rijst, satesaus, seroengdeng en kroepoek.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van noutje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top