1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Rosbief
  6. Rosbief Met Balsamicosaus

Rosbief Met Balsamicosaus

Door: noutje

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 03-09-2000

Ingrediënten 4 personen


1 flinke rosbief, 1 fles Balsamico, 1 klontje boter, 8 a 9 suikerklontjes


Verder heb je nodig


Braadslede, casserole (steelpannetje)


Ovengerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Braad de rosbief aan in een pan op het gasfornuis met wat boter en/of olie, verwarm de oven tot 180 graden. Laat hierin de rosbief gaar worden in ongeveer 90 a 120 minuten. Doe de balsamico in een steelpannetje met de suiker en het klontje boter. Breng dit aan de kook en laat het geheel inkoken tot een dikke saus. Als de rosbief gaar is haal je hem uit de oven en trancheer je de rosbief (trancheren = snijden in plakken). Rangschik de plakken rosbief netjes op een mooie schaal en doe hier de saus over.

Serveertip

Lekker met aardappeltjes (gekookt gebakken puree etc.) en groente



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van noutje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top