Indisch Haantje

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-09-2000

Wie van kip houdt, moet dit zeker eens uitproberen. Het is heerlijk!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
1 pak rijst, 7 1/2 ons kipfilet, 8 grote uien, 2 eetlepels sambal, 3/4 kopje water, 3/4 kopje ketjap, 3 eetlepels suiker, 1 bouillon tablet, 1 1/2 blikje tomatenpuree, en 3/4 kopje schaschliksaus.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De kipfilet niet zouten of peperen, kipfilet braden, in stukjes snijden (ervoor of erna). De uien meebakken. De saus van de overige benodigdheden maken en dit bij de jus van de gebraden kipfilet gieten. Dit even door laten koken. Eet smakelijk!!!

Serveertip

Het lekkerste is dit een dag van te voren te maken, dan kan alles lekker intrekken. De volgende dag hoeft dan alleen maar de rijst gekookt te worden. Dit recept heb ik van een vriendin.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

aly47 avatar
aly47 01-05-2002

Lijkt me heel lekker.Zal het binnenkort gaan proberen.Groetjes

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten