1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Indisch Haantje

Indisch Haantje

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-09-2000

Ingrediënten 5 personen


1 pak rijst, 7 1/2 ons kipfilet, 8 grote uien, 2 eetlepels sambal, 3/4 kopje water, 3/4 kopje ketjap, 3 eetlepels suiker, 1 bouillon tablet, 1 1/2 blikje tomatenpuree, en 3/4 kopje schaschliksaus.



Wie van kip houdt, moet dit zeker eens uitproberen. Het is heerlijk!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De kipfilet niet zouten of peperen, kipfilet braden, in stukjes snijden (ervoor of erna). De uien meebakken. De saus van de overige benodigdheden maken en dit bij de jus van de gebraden kipfilet gieten. Dit even door laten koken. Eet smakelijk!!!

Serveertip

Het lekkerste is dit een dag van te voren te maken, dan kan alles lekker intrekken. De volgende dag hoeft dan alleen maar de rijst gekookt te worden. Dit recept heb ik van een vriendin.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerdik


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerdik
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top