Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Zonnige Andijviestamppot

Zonnige Andijviestamppot

Door: lady_h

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-09-2000

Ingrediënten 2 personen


500 gr aardappelen,1 struik andijvie(fijngesneden),1 ui (fijngesnipperd),halve rode paprika (fijngesneden),100gr champignons (plakjes),50 gr blokjes ontbijtspek,2 eetl.pesto,100gr.parmezaanse kaas,1/2 dl. olijfolie, zout en peper.



Eigentijdse stamppot

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar stamp ze fijn,niet te fijn.Bak de spekjes.Smoor de groenten,behalve de andijvie.voeg de aardappelen en de pesto toe. Breng op smaak met peper en zout. Als laatste de rauwe andijvie. Deze stampot gaat nog even onder de gril voorzien van parmezaanse kaas.

Serveertip

Zonder de spekjes is dit een vegetarisch recept.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lady_h
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top