1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. mum's own.

mum's own.

  • Engels, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-09-2000

Ingrediënten


150 gr boter,150 gr suiker,200 gr zelfrijzend bakmeel,100 gr rozijnen,75 gr krenten,60 gr gehakte walnoten,1 ei, 6 eetlepels melk,suiker om te bestrooien.



Engelse cake.Zelfs als je niet kan bakken roept men na het nuttigen ,,Mien bakgraag,,.Is mij vertelt door een engelse.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen tot 175oC.

Bereidingswijze

ALLE ingredienten(ja alle)in een kom doen en met een vork echt wat men noemt prakken.Dit even volhouden tot het geheel er toch nog aardig uitziet.Een bakblik invetten en het deeg erin doen,bovenop wat suiker strooien.In het midden van de oven 5 kwartier bakkenIn het midden van de cake met een breinaald prikken.Komt de naald er schoon uit dan is de cake gaar.

DE CAKE IN DE OVEN MET DE DEUR OPEN LATEN AFKOELEN!!!!

Serveertip

Bij de koffie of de thee.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top