Murgie Masala Surinaams

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Kip in masalasaus voor bij de roti, zalig

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gr kippepoten, 2 teentjes knoflook, 1 surinaamse peper, 2 eetl laisingh masala, 3 eetl olie, 1 a2 glazen water, 1ui, 2 bouillonblokjes, 1 tl tomatenpuree, 1 eetl surinaamse ketjap, 1 tl aji no moto.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Kip in stukken hakken, eventueel vel verwijderen. Ui ,peper en knoflook fijn snijden.

Bereidingswijze

De ui, peper en knoflook in de oli lichtbruin bakken, daarna de masala, bouillonblokjes, aji no moto, tomatenpuree en de ketjap toevoegen 2min bakken dan de kip erbij doen en 5 min bakken dan het water erbij doen en zachtjes laten sudderen tot de kip gaar is.

Serveertip

serveren met roti en groente, bijvoorbeeld kouseband en ei en aardappelen. EET SMAKELIJK, EN LAAT HET ME EVEN WETEN HOE HET BEVIEL.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

eveliene_b avatar
eveliene_b

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten