Zee-egelsaus

  • Saus/dressing
  • 10-20 min.

Accentueer de smaak van koude schaaldieren als kreeft, krab of langoestines met deze verfijnde zee-egelsaus.

Deel dit recept

Ingrediënten
het koraal van 12 zee-egels (knip ze open met een schaar en schraap het koraal eruit met een theelepel), 4-6 el mayonaise (afhankelijk van de dikte van de mayonaise), 1 el Napoleon mandarijnenlikeur of Grand Marnier, 1 dl slagroom (tot lintdikte geklopt), 6 druppels tabasco, zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wrijf het zee-egelkoraal door een fijne zeef en vouw het dan met een garde door de mayonaise. Vouw er de overige ingredienten voorzichtig met een spatel door en breng de saus op smaak met zout.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

watdepotschaft avatar
watdepotschaft

Doorsturen

Home Recepten