1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Ragout

Ragout

Door: loeb_a

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-08-2000

Ingrediënten 2 personen


1 ui,
Bakje(250 gram)champignons,
1 dubbele kipfilet,
1 bouillontabletje,
pakje groentesaus,
verse fijngehakte peterselie,
boter,
peper en zout.



Champignons-kipragout.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de kip in blokjes.
Snijd de champignons in dikke plakjes.

Bereidingswijze

Bak de kip in de boter bruin en gaar in een hoge pan.
Voeg de ui en champignons toe en laat dit 5 min. mee bakken.Voeg peper en zout naar smaak toe.
Blus het af met water en voeg het bouillonblokje toe en laat het goed doorkoken.
Bind het geheel met groentesaus,totdat er een dikke ragout onstaat.
Voeg voor het opdienen de peterselie toe

Serveertip

Serveer de ragout in ragoutbakjes die je even verwarmd en knapperig bakt in de oven



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loeb_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top