1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. pilaf

pilaf

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-08-2000

Ingrediënten 5 personen


750 gr varkenspoulet 1 blik perzikken 1 kopje ketjap zoet 1 kopje tomaten ketchap 1 ui 2 theelepels sambal maizena



Saus voor bij de rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien in kleine stukjes snijden
perzikken in blokjes snijden

Bereidingswijze

Vlees aanbraden
sap van het fruit, de sambal de ketjap en de tom. ketchup en uien bij elkaar mengen en bij het vlees doen en dan 30 min. laten sudderen
darna met maizena aanmaken en op het laatst de blokjes perzikken er bij doen

Serveertip

** eet smakelijk **



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cobysmul


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cobysmul
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top