1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Brood met gat

Brood met gat

  • Nederlands, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-08-2000

Ingrediënten 1 personen


1 ei
1 tomaat
1 witte boterham
1 plak jonge kaas


Verder heb je nodig


Koekenpan
grill


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaat in plakjes snijden
plak kaas door midden snijden
in de boterham met een glas een gat steken

Bereidingswijze

Spiegelei bakken.Dooier beslist heel laten.
Ei op een plat bord leggen.
brood over het ei schuiven.(ei in het gat)
Aan beide kanten een 1/2 plak kaas leggen.De plakjes tomaat erop leggen.
Dan onder de grill doen tot de kaas gesmolten is.En smullen maar!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top