1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Oosterse Kipfilet

Oosterse Kipfilet

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-08-2000

Ingrediënten 2 personen


200 gram kipfilet
10 gram margarine
250 gram champignons
1 rode paprika
1 eetlepel pindakaas
2 eetlepels ketjap manis
200 gram tauge
2 preien
sambal
zout
peper
paprikapoeder
rijst voor 2 personen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in blokjes, bestrooi deze met zout, peper en paprikapoeder en bak ze even in de wok. Bak de in stukjes gesneden paprika, de prei en champignons mee en stoof dit ca. 10 minuten.

Voeg de pindakaas, ketjap, sambal en de tauge toe en warm alles goed door.

Kook intussen de rijst gaar



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van emmie_c


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van emmie_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top