1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Rosbief
  5. gevulde rosbief hoorntjes

gevulde rosbief hoorntjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-08-2000

Ingrediënten


12 rosbiefplakjes van ca.3 mm
voor de vulling: 5 eetlepels mayonaise.3 eetlepels yoghurt.
1 theelepel paprikapoeder.
peper en zout
1 kleine knolselderij in kleine blokjes gesneden.(geblancheerd:1 minuut koken in water en koud afspoelen).
wat fijngeknipte bieslook.
wat tomaten voor de garnering (Cherrytomaatjes)of plakjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de yoghurt,peper,zout,paprikapoeder door de mayonaise.Hierna de rest van de ingredienten door het mayonaise-mengsel roeren.Vorm van de plakjes rosbief mooie hoorntjes en vul deze met het mengsel.Leg op een mooi plat bordje wat sla en leg hierop d hoorntjes en garneer het af met plakjes tomaat.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van trees_e
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top