T-Bone Steak

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.

Voor vier grote eters

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 gedroogde rode pepertjes,1knoflookteentje,
1/2 dl ma?solie,4 T-bone steaks,zout,peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
steelpannetje en barbeque

Voorbereiding

de pepertjes door midden snijden.pel en halveer het knoflookteentje

Bereidingswijze

in het steelpannetje de olie en de pepertjes en de knoflook ongeveer 2 minuten verhitten.
laat de olie afkoelen.
de T-bone steaks met de afgekoelde olie inwrijven en ze boven de gloeiende hete houtskool roosteren.Afhankelijk van de voorkeur van het vlees;rood,roseof doorgebakken 4tot 10 minuten.Het geroosterde vlees bestrooien met zout en peper.

Serveertip

serveren met peper-peterseliesaus en een lekkere salade , stokbrood en een lekker glas wijn.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Doorsturen

Home Recepten