1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Ajam Opor

Ajam Opor

Door: indonesische_keuken

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-08-2000

Ingrediënten


850 gr kip, 1 tl djinten, 2 uien, 2 tl laos, ? lr water, 1 tl knoflookpoeder, 2 tl ketoembar, 4 geraspte kemirienoten, ? tl koenjit, 2 el santen, peper, zout, olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de kip in stukken en wrijf die in met peper en zout. Snipper de uien en fruit die met de kruiden in de olie. Voeg de stukken kip hieraan toe en laat het geheel ? 5 min. doorbakken. Doe er daarna telkens wat water bij, terwijl u het nog ? 30 min. laat stoven. Is de kip eenmaal zacht, voeg er dan de santen bij en laat alles nog 2 minuten doorkoken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van indonesische_keuken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top