1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. pilav

pilav

Door: luca30

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-08-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pond hamlappen, peper en zout, 1 rode en 1 groene paprika, 1 grote ui, 1 flesje ketchup, 2 kleine blikjes tomatenpuree, 1 klein preitje, 1 groot blik halve perziken (liefst op zware siroop), 40 a 50 gram boter


Verder heb je nodig


Braadpan


Een heerlijke combinatie van varkensvlees met perziken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees bestrooien met zout en peper, uitje snipperen, prei en paprika in stukjes snijden, halve perziken in stukjes snijden

Bereidingswijze

Vlees even aanbraden in de boter. Gesnipperd uitje erbij en glazig bakken. Dan de prei en de paprikastukjes erbij en op laag vuur laten slinken. Perziken in stukjes erbij met de helft van het sap. Ketchup en tomatenpuree erbij. Het geheel even goed doorroeren en nog 30 min. op laag vuur laten doorpruttelen.

Serveertip

Heel erg lekker met rijst en rauwkost erbij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luca30
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top