1. Home
  2. Recepten
  3. Aperitiefhapjes met serrano

Aperitiefhapjes met serrano

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-08-2000

Ingrediënten


6 plakjes diepvries bladerdeeg (ontdooid) - 6 plakken serrano - 100 gr. spinazieblaadjes - 100 gr. Hollandse geraspte (belegen) geitenkaas - olijfolie



Borrelhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk het bladerdeeg met een beetje olijfolie. Leg er eerst de op maat gesneden ham op, bedek die met gewassen en gedroogde spinazieblaadjes en strooi er een dun laagje kaas op. Rol het deeg strak op en plak het randje met een beetje water dicht. Leg de rolletjes een uur koel weg. Snijd de rolletjes in plakjes van ca. 1 ? cm. dik en leg deze op een ingevet bakblik. Bestrijk ze met wat olijfolie en strooi er nog wat kaas op. Bak de hapjes in 10 a 12 minuten in een voorverwarmde oven van 225?C. goudbruin en gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top