Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Kip (gevogelte)

Kip (gevogelte)

Door: knoeikok

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-08-2000

Ingrediënten 4 personen


4 kippenfillets, 1 paprika, 250 gr champignons, peper
voor de variante 8 sneetjes fijn gesneden gerookt spek


Verder heb je nodig


Alluminium folie


Kipfillet met champignons en paprikas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de paprika en de uien

Bereidingswijze

Neem 4 bladen alluminium folie, leg de kipfillet erop en draai stevig met de pepermolen. leg de gesnipperde paprika en de champignons op de kippenfillet en sluit het pakje. Laat dit alles gedurende 20 minuten in en voorverwarmde oven op 220 graden gaar komen.
variante: wikkel de kippenfillets in twee sneetjes fijn gesneden gerookt spek.

Serveertip

Terwijl je de pakjes klaar maakt leg je aardappelen in alluminiumfolie in de oven.
Wanneer je de aardappel opdient kan je hem doorsnijden en kruidenboter opdoen



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knoeikok
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top