Zalmrolletje Met Kruidenkaas

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-08-2000

Zalmrolletje met kruidenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten
Gerookte zalm (plakjes)
Kruidenkaas (paturain/boursin)
Peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes (smeren kaas)
Schaar (Knippen peterselie)
Bord (om op te serveren)

Voorbereiding

Kruidenkaas enige tijd van te voren uit de koelkast halen zodat deze smeerbaar is.

Bereidingswijze

Haal de zalmplakjes uit de verpakking en los van elkaar. Vul deze met een hoeveelheid kruidenkaas. Niet te veel, want dan zijn ze niet meer op te rollen. Maak er vervolgens rolletjes van en bovenop een stukje peterselie.

Serveertip

Serveer dit hapje als voorgerecht of als borrelhapje.

Laatste reacties

Liske65 avatar
Liske65 30-12-2014

Is ook heel lekker met verse kruiden door de roomkaas geroerd.

sabinesylvie avatar
sabinesylvie 02-02-2004

supereenvoudig ! dit ga ik zeker eens proberen. Is ook een ideaal hapje als onderdeel van een koud of lopend buffet groetjes, Sabine

ghey avatar
ghey 01-10-2002

zeer lekker, maar wie niet zo van gerookte zalm moet hebben kan dit ook met gekookte ham maken.

evido avatar
evido 22-10-2001

Hallo, Zaterdag gemaakt als borrelhapje en heel lekker bevonden. Staat bij mijn favorieten. Bedankt en groetjes, Evi

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten