Gerookte zalm (plakjes)
Kruidenkaas (paturain/boursin)
Peterselie
Mes (smeren kaas)
Schaar (Knippen peterselie)
Bord (om op te serveren)
Zalmrolletje met kruidenkaas
Kruidenkaas enige tijd van te voren uit de koelkast halen zodat deze smeerbaar is.
Haal de zalmplakjes uit de verpakking en los van elkaar. Vul deze met een hoeveelheid kruidenkaas. Niet te veel, want dan zijn ze niet meer op te rollen. Maak er vervolgens rolletjes van en bovenop een stukje peterselie.
Serveer dit hapje als voorgerecht of als borrelhapje.
Liske65 30-12-2014
Is ook heel lekker met verse kruiden door de roomkaas geroerd.
sabinesylvie 02-02-2004
supereenvoudig ! dit ga ik zeker eens proberen. Is ook een ideaal hapje als onderdeel van een koud of lopend buffet
groetjes,
Sabine
ghey 01-10-2002
zeer lekker, maar wie niet zo van gerookte zalm moet hebben kan dit ook met gekookte ham maken.
evido 22-10-2001
Hallo,
Zaterdag gemaakt als borrelhapje en heel lekker bevonden. Staat bij mijn favorieten.
Bedankt en groetjes, Evi