1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalmrolletje Met Kruidenkaas

Zalmrolletje Met Kruidenkaas

Door: marjol_b

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-08-2000

Ingrediënten


Gerookte zalm (plakjes)
Kruidenkaas (paturain/boursin)
Peterselie


Verder heb je nodig


Mes (smeren kaas)
Schaar (Knippen peterselie)
Bord (om op te serveren)


Zalmrolletje met kruidenkaas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kruidenkaas enige tijd van te voren uit de koelkast halen zodat deze smeerbaar is.

Bereidingswijze

Haal de zalmplakjes uit de verpakking en los van elkaar. Vul deze met een hoeveelheid kruidenkaas. Niet te veel, want dan zijn ze niet meer op te rollen. Maak er vervolgens rolletjes van en bovenop een stukje peterselie.

Serveertip

Serveer dit hapje als voorgerecht of als borrelhapje.



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjol_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top