Tosti met Shoarmavlees
- Multi-cultureel, Brood
- 20-30 min.
Lekkere tostie met gebakken shoarmavlees en kaas.
Ingrediënten
Brood van een dag oudJonge kaas
Shoarmavlees.
Benodigdheden
koekenpan,
tostieapparaat
Voorbereiding
Neem wat kip of kalkoenvlees en snijd er reepjes van.
Doe hier wat shoarmakruiden over en laat het in de koelkast intrekken.
(Je kan ook kant en klaar shoarmavlees gebruiken.)
Na ongeveer een uur kan je het vlees vast bakken en af laten koelen.
Bereidingswijze
Beleg de boterhammen met jonge kaas.
Doe hierop wat van het gebakken shoarmavlees en beleg dit weer met een laagje kaas,
doe hier een boterham bovenop en je tostie is klaar om gebakken te worden.
Omdat je vlees al klaar is duurt het bakken van je tostie net zolang als normaal.
Serveertip
Lekker met knoflooksaus.
Makkelijke knoflooksaus die niet vet is, is zo gemaakt.
Zo heb je een grote pot voor weinig geld.
Je haalt in de supermarkt een bakje versgeschepte knoflooksaus en een pot Yoghurtsaus of yogonaise.
Thuis neem je een grote pot en doet er de knoflooksaus in en de yoghurtsaus,
goed roeren en je saus is klaar.
Lekker fris en niet zo vet.
En omdat hij verdunt is ga je ook niet zo uit je mond ruiken.