1. Home
  2. Recepten
  3. Schotse keuken
  4. neenish tarts

neenish tarts

  • Schots, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-08-2000

Ingrediënten 12 personen


60 gram boter 85 gr gezeefde poedersuiker1 el melkpaar druppels rumessence12 voorgebakken taartbakjes 2 el frambozenjam 170 gram poedersuiker 1 tl vanille-essence3 tl warm waterpaar druppels roze kleurstof


Verder heb je nodig


MixerLepelongekartelde mes


Botercremekoekjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Boetercreme:Klop de boter 1 minuut met de mixerde suiker, de melk en de rumessence toevoegen en alles tot een romig mengsel kloppen
Smeer 1/2 tl frambozenjam ui in elk taartbakje Strijk hierop met een lepel 2 tl botercreme gladZeef de poedrsuiker, maak een kuiltje in het middenVoeg de vanille-essence en het water toe. Roer het mengsel glad met een ongekartelde mes Verdeel het mengsel in 2 porties en kleur de ene met de kleurstof rozeBestrijk de ene helft van elk taartje met de roze en de andere met de ongekleurde glazuur Laat de glazuur hard worden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top