1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zomerquiche Met Salami

Zomerquiche Met Salami

Door: samos

  • Frans, Buffet
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-08-2000

Ingrediënten 8 personen


5 plakjes bladerdeeg, paneermeel, 2 vleestomaten, 2 uien, 100 gram gevulde olijven, 100 gram salami, 4 eieren, 4 dl. melk, peper, zout, 50 gram geraspte kaas, 1 tl. basilicum.


Zomerquiche Met Salami
Zomerquiche Met Salami

Salami geeft deze quiche een pittige smaak

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bekleed een quichevorm (24 cm.) met de plakjes bladerdeeg en strooi er wat paneermeel op. Snijd de tomaten in plakjes, de uien in ringen, de olijven in plakjes en de salami in reepjes. Leg alles in de quichevorm. Klop de eieren los met de melk, peper, zout, de kaas en de basilicum. Schenk dit over de vulling. Bak de quiche in 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden goudbruin en gaar.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top