Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spinazie-Eier-Kaas-Schotel

Spinazie-Eier-Kaas-Schotel

Door: fridaberk

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-08-2000

Ingrediënten 1 personen


Gehakte-spinazie-blokjes uit de diepvries (zoveel als je zin in hebt) -
1 ons geraspte belegen kaas -
1 ei -
peper en zout.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven op 180 gr. Klein, rond ovenschaaltje invetten met boter. De kaas tegen de binnenrand leggen zodat in het midden ruimte voor de spinazie overblijft.
Als die warm is (en niet te nat) spinazie in het schaaltje doen.

Bereidingswijze

Maak in het midden een kuiltje en breek daarin een ei (dooier moet heel blijven, maar als-ie per ongeluk breekt is dat ook geen ramp).
Peper en zout erover en ongeveer een kwartier in de oven. Eiwit moet gestold zijn, dooier nog zacht.

Serveertip

Lekker met friet of brood, bv ciabatta.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top